Get Full Episodes Here

YOU CAN TRANSLATE EVERY TEXT TO ANY LANGUAGE! JUST CHOOSE ONE BELOW.

36-as epizodas. Korona virusas / Episode 36 Corona virus

Sveiki, su jumis ir vėl Real Lithuanian podcastas. Šiandien jau yra 36-asis epizodas. Mano vardas yra Šarūnas, o šis podcastas yra skirtas visiems, kam yra įdomi lietuvių kalba ir kas norėtų ją išmokti. Aš visada sakau, kad klausymas, klausymas ir dar kartą klausymas yra raktas į bet kokios kalbos išmokimą.
Hi, Real Real podcast with you again. Today is the 36th episode. My name is Šarūnas and this podcast is for anyone who is interested in Lithuanian and who would like to learn it. I always say that listening, listening, and listening again is the key to learning any language.
  
Kaip visada norėčiau padėkoti savo Patreon rėmėjams. Jūs esate neralūs ir dėka jūsų šis podcastas gali egzistuoti. Labai jums visiems dar kartą ačiū! Taip pat noriu priminti, kad pilną epizodo įrašą, tekstą ir vertimą į anglų kalbą galite rasti www.patreon.com/reallithuanianpodcast
As always, I would like to thank my Patreon supporters. You are amazing and thanks to you this podcast can exist. Thank you all so much again! I also want to remind you that the full audio, full text and English translation of the episode can be found at www.patreon.com/reallithuanianpodcast

Taigi, pagaliau atėjo pavasaris. Šiandien yra kovo vidurys, o tai reiškia, kad Lietuvoje jau yra pavasaris. Šiaip yra visai juokinga, kad čia, Lietuvoje, mums iš tiesų nerūpi koks yra oras už lango. Jeigu jau yra kovo mėnesis, tai reiškia, kad jau viskas – atėjo pavasaris. Tai su tuo ir sveikinu jus visus.  


So, finally spring came. Today is the middle of March, which means that spring is already in Lithuania. Generally it's quite funny, here in Lithuania, we don't really care about the weather outside the window. If it's March, that means it's spring. And that's what I congratulate you all with.


Lithuanian/English Teacher info:
Email: saras.com@gmail.com
Skype: geros.pamokos 

Comments