Get Full Episodes Here

YOU CAN TRANSLATE EVERY TEXT TO ANY LANGUAGE! JUST CHOOSE ONE BELOW.

35-as epizodas. Maestro Vytautas Kernagis / Episode 35 Maestro Vytautas Kernagis

Sveiki, su jumis ir vėl Real Lithuanian Podcastas. Šiandien jau yra 35-as epizodas. Mano vardas yra Šarūnas, o šis podcastas yra skirtas visiems, kam yra įdomi lietuvių kalba. Jeigu jūs norite išmokti kalbėti lietuviškai, klausykite šio podcasto kasdien – savo namuose, savo automobilyje, sporto klube ir taip toliau. Jūs pamatysite, kad gana greitai pradėsite lietuviškai suprasti daug daugiau, lietuvių kalba jums taps paprastesnė ir aiškesnė. Na, o jeigu lietuviškai suprantate dar labai nedaug – pradėkite nuo trumpų istorijų apie Mindaugą, Dovilę ir Rolandą.  
Visas šias istorijas ir podcasto epizodus galite rasti mano Patreon puslapyje, kuris yra www.patreon.com/reallithuanianpodcast. O kalbant apie Patreon, aš labai norėčiau padėkoti naujiems podcasto rėmėjams, tai yra Caitlin, Henry, Johanna ir Steve. Jūs esate nuostabūs, labai jums ačiū!
Na, o šiandien podcastas bus apie Kernagį. Ne, ne apie Andrew Carnegie, kuris buvo vienas iš didžiausių industrialistų ir filantropų Amerikoje. Ir taip pat ne apie Dale Carnegie, kuris parašė labai labai gerą knygą, kuri vadinasi “Kaip įsigyti draugų ir daryti įtaką žmonėms”. Jeigu dar neskaitėte šios nuostabios knygos, aš jums labai rekomenduoju tai padaryti, nes tai yra puiki knyga visiems gyvenimo atvejams.  


Lithuanian/English Teacher info:
Email: saras.com@gmail.com
Skype: geros.pamokos 

Comments